Somra - Solutii complete pentru tratarea apei
telefon: +4 0749 155 000 e-mail: office@somra.ro

Lămpi UV

Sterilizator cu Ultraviolete Model 2,7 mc/h

sterilizator apa cu ultraviolete, lampi UV Sterilizatoarele cu lămpi UV sunt special construite pentru a elimina/reduce din apă bacteriile, viruşii, algele şi fungii, prin iradierea apei cu raze ultraviolete.

Apa rezultată este sigură din punct de vedere bacteriologic fără folosirea de substanţe chimice, deci în mod natural, fără a genera reziduuri. Eficienţa sistemelor cu UV este strict legată de compoziţia apei care trebuie sterilizată.

Se va instala un sterilizator cu ultraviolete doar în cazul în care:

• duritatea totală este mai mică de 6 odH
• fier < 0,3 mg/l
• hidrogen sulfurat < 0,05 mg/l
• suspensii solide < 10 mg/l
• mangan < 0,05 mg/l.

Sterilizatorul cu lampă UV a fost proiectat astfel încât se poate monta vertical/orizontal şi cu intrarea pe la un capăt sau pe la celălalt funcţie de viteza specifică de curgere prin sterilizator. Ideal, se montează în poziţie verticală şi cu conectorul lămpii în partea de sus a filtrului.

Caracteristici:
Model : 2,7 mc/h Debit : 45,16 litri/minut Lungime : 69,4 cm, diametru: 6,35 cm Lampă : 40 Watt Presiunea maximă de operare: maximum 7 bar Durată de viaţă bec UV : 9000 ore Conexiune in/out ¾" Alimentare (transformator inclus): 220 V / 50 Hz

Produse similare

Sterilizator cu Ultraviolete 1,4 mc/h
sterilizator cu lampi UV 1,4 mc/hSterilizatoarele cu lămpi UV sunt special construite pentru a elimina/reduce din apă bacteriile, viruşii, algele şi fungii, prin iradierea apei cu raze ultraviolete.

mai multe detalii
Sterilizator cu Ultraviolete 1,8 mc/h
sterilizator cu lampi UV 1,8 mc/hSterilizatoarele cu lămpi UV sunt special construite pentru a elimina/reduce din apă bacteriile, viruşii, algele şi fungii, prin iradierea apei cu raze ultraviolete.

mai multe detalii
Sterilizator cu Ultraviolete 10,2 mc/h
sterilizator cu lampi UV 10,2 mc/h Sterilizatoarele cu lămpi UV sunt special construite pentru a elimina/reduce din apă bacteriile, viruşii, algele şi fungii, prin iradierea apei cu raze ultraviolete.

mai multe detalii
www.somra.ro ©2017 SOMRA SRL - Soluţii profesionale de dedurizare şi potabilizare a apei, filtre de apă.
Creare site & promovare în Google - SANNET®.