Somra - Solutii complete pentru tratarea apei
telefon: +4 0749 155 000 e-mail: office@somra.ro

Filtre de Impurităţi cu Autocurăţare

Filtru SMR 140 litri mediu filtrant

Componenţa sistem:
Valvă - 1 buc regenerare după timp sau volum Transformator 220V 50Hz - 1 buc Intrare/Ieşire – 2” Coloană răşină – 1 buc fabricată din plastic armat cu fibră de sticlă Distribuitor/colector central – 1 buc Sorb/filtru/supapă saramură – 1 buc
filtru de impuritati cu autocuratare
Model
 
Dimensiune cabinet
L*l*h cm
Debit nominal
m3/h
Debit maxim
m3/h
Cantitate răşină
[litri]
SMR140 50/45/185 5 7 140


Caracteristici:
Durata medie de viaţă a răşinii : 3 ani (în condiţii normale de funcţionare) Presiune de lucru : 2,5 - 6 bar Sursa de alimentare : 220V,50Hz Temperatura ambient : 5 - 35°C Instalare în loc ferit de umezeală şi de îngheţ. Recomandare : Înaintea staţiei se va instala un filtru de sedimente 20, 25 microni. Este necesară conectarea filtrului de impurităţi la o scurgere care să nu depăşească înălţimea acestuia. Filtrul de impurităţi cu autocurăţare este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul. Valva de comandă este de tip volumetric, ea măsoară volumul de apă care trece prin sistem astfel încât filtrul de impurităţi va intra în regenerare în momentul în care atinge volumul de apă stabilit să treacă prin sistem. Volumul de apă tratată care poate trece prin filtrul de impurităţi se stabileşte în funcţie de cantitatea de impurităţi din apă şi cantitatea de răşină din filtru.

Regenerare:
Fazele regenerării acestei staţii de filtrare apă se succed după cum urmează:
Spălarea inversă: în timpul acestei faze, apa străbate coloana de jos în sus, antrenând părţile solide depuse în straturile patului de răşini în timpul funcţionării. Apa necesară spălării inverse este evacuată prin racordul de golire din partea de sus a coloanei. Aceasta este singura fază în care apa străbate coloana de jos în sus. Spălare rapidă: este faza în care reziduurile de sare sunt eliminate; la sfârşitul acestei faze coloana cu răşini este gata pentru a începe un nou ciclu de funcţionare.

Produse similare

Filtru SMR 28 litri mediu filtrant
filtru apa SMR 28 litri mediu filtrantVolumul de apă tratată se stabileşte în funcţie de cantitatea de impurităţi din apă şi cantitatea de răşină din filtru.

Filtrul de impurităţi cu autocurăţare este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul.
mai multe detalii
Filtru SMR 56 litri mediu filtrant
filtru apa SMR 56 litri mediu filtrantVolumul de apă tratată se stabileşte în funcţie de cantitatea de impurităţi din apă şi cantitatea de răşină din filtru.

Filtrul de impurităţi cu autocurăţare este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul.
mai multe detalii
Filtru SMR 82 litri mediu filtrant
filtru apa SMR 82 litri mediu filtrantVolumul de apă tratată se stabileşte în funcţie de cantitatea de impurităţi din apă şi cantitatea de răşină din filtru.

Filtrul de impurităţi cu autocurăţare este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul.
mai multe detalii
www.somra.ro ©2017 SOMRA SRL - Soluţii profesionale de dedurizare şi potabilizare a apei, filtre de apă.
Creare site & promovare în Google - SANNET®.