Somra - Solutii complete pentru tratarea apei
telefon: +4 0749 155 000 e-mail: office@somra.ro

Filtre Eliminare Mangan

Filtru SMR 24 litri răşină Pyrolox

Componenţa sistem:
Valvă - 1 buc regenerare după timp sau volum Transformator 220V 50Hz - 1 buc Intrare/Ieşire – 1” Coloană răşină – 1 buc fabricată din plastic armat cu fibră de sticlă Distribuitor/colector central – 1 buc Sorb/filtru/supapă saramură – 1 buc
filtru eliminare mangan
Model
 
Dimensiune cabinet
L*l*h cm
Debit nominal
m3/h
Debit maxim
m3/h
Cantitate răşină
[litri]
SMR24 50/31/155 1,3 1,8 24


Caracteristici:
Durata medie de viaţă a răşinii : 3 ani (în condiţii normale de funcţionare) Presiune de lucru : 2,5 - 6 bar Sursa de alimentare : 220V,50Hz Temperatura ambient : 5 - 35°C Instalare în loc ferit de umezeală şi de îngheţ. Recomandare : Înaintea staţiei se va instala un filtru de sedimente 20, 25 microni. Este necesară conectarea filtrului de eliminare mangan la o scurgere care să nu depăşească înălţimea acestuia. Sistemul de eliminare mangan este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul. Valva de comandă este de tip volumetric, ea măsoară volumul de apă care trece prin sistem astfel încât sistemul de eliminare mangan va intra în regenerare în momentul în care atinge volumul de apă stabilit să treacă prin sistem. Volumul de apă tratată care poate trece prin sistemul de eliminare mangan se stabileşte în funcţie cantitatea de mangan din apă şi cantitatea de răşină din filtru.

Regenerare:
Fazele regenerării acestei staţii de filtrare apă se succed după cum urmează:
Spălarea inversă: în timpul acestei faze, apa străbate coloana de jos în sus, antrenând părţile solide depuse în straturile patului de răşini în timpul funcţionării. Apa necesară spălării inverse este evacuată prin racordul de golire din partea de sus a coloanei. Aceasta este singura fază în care apa străbate coloana de jos în sus. Spălare rapidă: este faza în care reziduurile de sare sunt eliminate; la sfârşitul acestei faze coloana cu răşini este gata pentru a începe un nou ciclu de funcţionare.

Produse similare

Filtru SMR 12 litri răşină Pyrolox
filtru mangan SMR 12 litri rasina PyroloxVolumul de apă tratată care poate trece prin sistemul de eliminare mangan se stabileşte în funcţie de cantitatea de mangan din apă şi cantitatea de răşină din filtru.

Sistemul este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat complet.
mai multe detalii
Filtru SMR 36 litri răşină Pyrolox
filtru mangan SMR 36 litri rasina PyroloxVolumul de apă tratată care poate trece prin sistemul de eliminare mangan se stabileşte în funcţie de cantitatea de mangan din apă şi cantitatea de răşină din filtru.

Sistemul este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat complet.
mai multe detalii
Filtru SMR 48 litri răşină Pyrolox
filtru mangan SMR 48 litri rasina Pyrolox Volumul de apă tratată care poate trece prin sistemul de eliminare mangan se stabileşte în funcţie de cantitatea de mangan din apă şi cantitatea de răşină din filtru.

Sistemul este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat complet.
mai multe detalii
www.somra.ro ©2017 SOMRA SRL - Soluţii profesionale de dedurizare şi potabilizare a apei, filtre de apă.
Creare site & promovare în Google - SANNET®.