Somra - Solutii complete pentru tratarea apei
telefon: +4 0749 155 000 e-mail: office@somra.ro

Filtre Cărbune Activ

Filtru SMR 150 litri

Componenţa:
Valvă - 1 buc regenerare după timp sau volum Transformator 220V 50Hz - 1 buc Intrare/Ieşire – 1” Coloană răşină – 1 buc fabricată din plastic armat cu fibră de sticlă Distribuitor/colector central – 1 buc Sorb/filtru/supapă saramură – 1 buc
filtru apa carbune activ
Model
 
Dimensiune cabinet
L*l*h cm
Debit nominal
m3/h
Debit maxim
m3/h
Cantitate răşină
[litri]
SMR150 50/45/185 4 4,8 150


Caracteristici:
Durata medie de viaţă a răşinii : 5 ani (în condiţii normale de funcţionare) Presiune de lucru : 2,5 - 6 bar Sursa de alimentare : 220V,50Hz Temperatura ambient : 5 - 35°C Instalare în loc ferit de umezeală şi de îngheţ. Recomandare : Înaintea staţiei se va instala un filtru de sedimente 20, 25 microni. Este necesară conectarea filtrului la o scurgere care să nu depăşească înălţimea acestuia. Filtrul cu cărbune activ este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul. Valva de comandă este de tip volumetric, ea măsoară volumul de apă care trece prin sistem astfel încât filtrul cu cărbune activ va intra în regenerare în momentul în care atinge volumul de apă stabilit să treacă prin sistem. Volumul de apă tratată care poate trece prin filtru se stabileşte în funcţie de cantitatea de cărbune activ din filtru.

Regenerare:
Fazele regenerării acestei staţii de filtrare apă se succed după cum urmează:
Spălarea inversă: în timpul acestei faze, apa străbate coloana de jos în sus, antrenând părţile solide depuse în straturile patului de răşini în timpul funcţionării. Apa necesară spălării inverse este evacuată prin racordul de golire din partea de sus a coloanei. Aceasta este singura fază în care apa străbate coloana de jos în sus. Spălare rapidă: este faza în care reziduurile de sare sunt eliminate; la sfârşitul acestei faze coloana cu răşini este gata pentru a începe un nou ciclu de funcţionare.

Produse similare

Filtru cărbune activ SMR 50 litri
filtru apa SMR 50 litri cu carbune activVolumul de apă tratată care poate trece prin filtru se stabileşte în funcţie de cantitatea de cărbune activ din filtru.

Filtrul cu cărbune activ este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul.
mai multe detalii
Filtru cărbune activ SMR 70 litri
filtru apa SMR 70 litri cu carbune activVolumul de apă tratată care poate trece prin filtru se stabileşte în funcţie de cantitatea de cărbune activ din filtru.

Filtrul cu cărbune activ este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul.
mai multe detalii
Filtru cărbune activ SMR 100 litri
filtru apa SMR 100 litri cu carbune activVolumul de apă tratată care poate trece prin filtru se stabileşte în funcţie de cantitatea de cărbune activ din filtru.

Filtrul cu cărbune activ este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul.
mai multe detalii
www.somra.ro ©2017 SOMRA SRL - Soluţii profesionale de dedurizare şi potabilizare a apei, filtre de apă.
Creare site & promovare în Google - SANNET®.