Somra - Solutii complete pentru tratarea apei
telefon: +4 0749 155 000 e-mail: office@somra.ro

Sisteme Deferizare

Deferizator SMR 28 litri răşină Birm

Componenţa sistem deferizare:
Valvă - 1 buc regenerare după timp sau volum Transformator 220V 50Hz - 1 buc Intrare/Ieşire – 1” Coloană răşină – 1 buc fabricată din plastic armat cu fibră de sticlă Distribuitor/colector central – 1 buc Sorb/filtru/supapă saramură – 1 buc
deferizator apa
Model
 
Dimensiune cabinet
L*l*h cm
Debit nominal
m3/h
Debit maxim
m3/h
Cantitate răşină
[litri]
SMR28 50/26/155 1,5 2,7 28


Caracteristici:
Durata medie de viaţă a răşinii : 3 ani (în condiţii normale de funcţionare) Presiune de lucru : 2,5 - 6 bar Sursa de alimentare : 220V,50Hz Temperatura ambient : 5 - 35°C Instalare în loc ferit de umezeală şi de îngheţ. Recomandare : Înaintea staţiei se va instala un filtru de sedimente 20, 25 microni. Este necesară conectarea deferizatorului la o scurgere care să nu depăşească înălţimea acestuia. Deferizatorul este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul. Valva de comandă este de tip volumetric, ea măsoară volumul de apă care trece prin sistem astfel încât deferizatorul va intra în regenerare în momentul în care atinge volumul de apă stabilit să treacă prin sistem. Volumul de apă deferizată care poate trece prin deferizator se stabileşte în funcţie cantitatea de fier din apă şi cantitatea de răşină din deferizator.

Regenerare:
Fazele regenerării acestei staţii de deferizare apă se succed după cum urmează:
Spălarea inversă: în timpul acestei faze, apa străbate coloana de jos în sus, antrenând părţile solide depuse în straturile patului de răşini în timpul funcţionării. Apa necesară spălării inverse este evacuată prin racordul de golire din partea de sus a coloanei. Aceasta este singura fază în care apa străbate coloana de jos în sus. Spălare rapidă: este faza în care reziduurile de sare sunt eliminate; la sfârşitul acestei faze coloana cu răşini este gata pentru a începe un nou ciclu de funcţionare.

Produse similare

Deferizator SMR 56 litri răşină Birm
deferizator apa SMR 56 litri BirmVolumul de apă deferizată care poate trece prin deferizator se stabileşte în funcţie de cantitatea de fier din apă şi cantitatea de răşină din deferizator.

Deferizatorul este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul.
mai multe detalii
Deferizator SMR 70 litri răşină Birm
deferizator apa SMR 70 litri Birm Volumul de apă deferizată care poate trece prin deferizator se stabileşte în funcţie de cantitatea de fier din apă şi cantitatea de răşină din deferizator.

Deferizatorul este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul.
mai multe detalii
Deferizator SMR 100 litri răşină Birm
deferizator apa SMR 100 litri BirmVolumul de apă deferizată care poate trece prin deferizator se stabileşte în funcţie de cantitatea de fier din apă şi cantitatea de răşină din deferizator.

Deferizatorul este echipat cu by pass, se poate interveni fără a trebui demontat tot sistemul.
mai multe detalii
www.somra.ro ©2017 SOMRA SRL - Soluţii profesionale de dedurizare şi potabilizare a apei, filtre de apă.
Creare site & promovare în Google - SANNET®.