Lista de produse dupa marca KINETICO

Fondată în 1970, Kinetico a fost pionierul dezvoltării sistemelor de tratare a apei, complet ne-electrice. În anii de atunci, a devenit o companie globală de experți independenți în apă Kinetico și distribuitori internaționali care deservesc peste 100 de țări. Oferind sisteme complete de apă care furnizează doar apă de cea mai înaltă calitate pentru uz general și pentru băut. Susținem fiecare echipament cu garanții de top din industrie. Abordarea noastră reflectă angajamentul  profund pentru conservarea și conservarea apei dulci, una dintre cele mai prețioase și periclitate resurse naturale ale planetei noastre. Non-electric Sistemele  sunt alimentate de apă în mișcare - nu de electricitate - deci nu există piese electrice de rupt care necesită reparații costisitoare. Iar sistemele de apă de înaltă calitate Kinetico produc ajută la prelungirea duratei de viață a țevilor, aparatelor, corpurilor de iluminat, îmbrăcăminte și multe altele. Dedurizatoarele de apă Kinetico și sistemele de apă potabilă Kinetico au o întreținere redusă și sunt concepute pentru a oferi o funcționare fără griji de ani de zile și toate sunt susținute de garanții de vârf din industrie.

De mai bine de 40 de ani, Kinetico a adoptat o abordare mai inteligentă pentru rezolvarea problemelor legate de apă. Sistemele tratează apa mai eficient, eficient și economic. Cu o eliminare mai mare a contaminanților și fără creșteri ale performanței, puteți avea încredere că vor depăși alte opțiuni disponibile și vă vor oferi apă curată și limpede ani și ani. De aceea, atât de mulți oameni din întreaga lume se bazează pe produsele noastre. Cu Kinetico, de fiecare dată când deschizi robinetul, știi că primești cea mai bună apă - și numai apă.

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Referinta: ESSENTIAL 17

Marca: KINETICO

Dedurizator ESSENTIAL 17 KINETICO

Recenzie(i): 0

Sistem dedurizare ESSENTIAL 17, este un dedurizator puternic care poate deduriza apa pana la o duritate de 54 grade germane, este  fabricat in SUA.Functioneaza fara curent.

Referinta: PREMIER PLUS

Marca: KINETICO

Dedurizator PREMIER KINETICO

Recenzie(i): 0

Kinetico PREMIER  este un dedurizator non electric care se poate monta in spatii mici, flexibil atat in configurare, cat si in functionare. Unitate mica dar puternica de tratare a apei.

Referinta: PREMIER PLUS

Marca: KINETICO

Dedurizator PREMIER PLUS KINETICO

Recenzie(i): 0

Kinetico PREMIER PLUS este un dedurizator non electric care se poate monta in spatii mici, flexibil atat in configurare, cat si in functionare. Unitate mica dar puternica de tratare a apei.

Referinta: 2060s OD

Marca: KINETICO

Sistem dedurizare KINETICO 2060s OD

Recenzie(i): 0

Un balsam comercial avansat, cu flexibilitate atât în ​​configurare, cât și în funcționare. MACH 2060s OD are capacitatea de a funcționa fie într-o configurație Overdrive, pentru debit maxim, fie într-o configurație alternativă, pentru eficiență maximă. După setarea configurației debitului și a volumului contorului, unitatea va funcționa automat pentru a...

Referinta: Aquakinetic HF

Marca: KINETICO

Sistem dedurizare Aquakinetic KINETICO

Recenzie(i): 0

Un dedurizator de apă ultra-compact, de înaltă performanță, AquaKinetic se poate potrivi în cele mai mici spații. Dedurizator de apă non-electric cu două rezervoare. Economice de utilizat, disponibile și cu rotile

Referinta: 2030s OD

Marca: KINETICO

Sistem dedurizare KINETICO 2030s OD

Recenzie(i): 0

Un dedurizator de apă comercial avansat, Mach 2030s este flexibil atât în ​​configurare, cât și în funcționare. Unitate mică, dar puternică de tratare a apei. Dedurizator de apă non-electric cu două tancuri.

Referinta: 2100s OD

Marca: KINETICO

Sistem dedurizare KINETICO 2100s OD

Recenzie(i): 0

Un sistem de dedurizare  comercial avansat, cu flexibilitate atât în ​​configurare, cât și în funcționare. MACH 2100s OD are capacitatea de a funcționa fie într-o configurație Overdrive, pentru debit maxim, fie într-o configurație alternativă, pentru eficiență maximă. După setarea configurației debitului și a volumului contorului, unitatea va funcționa...