Unde pot monta dedurizatorul de apa?
Posted by      11/26/2022 00:00:00    Comments 0
Unde pot monta dedurizatorul de apa?

Desigur atunci cand dorim sa achizitonam un sistem de dedurizare ne punem intrebarea

Unde putem monta Dedurizatorul?

In primul rand este bine sa-l montam pe intrarea apei in casa astfel incat sa dedurizeze apa la toate robinetele, daca nu avem aceasta posibilitate atunci va trebui sa-l montam doar pe unul din circuite.Deasemenea este bine sa fie montat in loc ferit de inghet, sa aveti o scurgere (deoarece acesta isi va face regenerarea mediului filtrant prin spalare ) si o priza.

In caz ca nu dispuneti de o camera tehnica in cvare se poate monta , se poate opta si pentru montajul acestuia in caminul tehnic dar este doar o varianta in caz ca nu aveti loc in alta parte. Dedurizatorul ocupa un spatiu de 30/50/105h cm , este un model uzual care este acoperitor pentru consumul unei care cu 4-5 persoane. Sunt si echipamente mai mici trebuie doar sa vedeti care din variante vi se potriveste mai bine.

    Se pot monta si sub blatul de la chiuveta in caz ca nu este spatiu suficient dar sa aveti in vedere ca exista posibilitatea sa nu dedurizati toata apa in caz ca nu intra conducta principala acolo.In acest caz se pot monta echipamente Kinetico care pot fi cu un tanc sau duplex , avantajul este ca regenerarea dureaza putin , ocupa spatiu mic si consuma poutina sare.

   Inainte de a monta dedurizatorul neaparat sa faceti un test al duritatii apei pentru a configura corect echipamentul .